Natuur & Milieu

Natuur & MilieuNatuur & Milieu. Samen voor een gezonde en duurzame wereld

Natuur & Milieu zet zich met hart en ziel in voor schone energie, slimme mobiliteit en gezond voedsel.
We gebruiken met zijn allen meer van de aarde dan er beschikbaar is, en daardoor raakt de aarde overbelast. Als we zo doorgaan, hebben we rond 2040 twee aardbollen nodig. Vaak hebben we het niet eens in de gaten, maar kleine dingen in ons dagelijks leven kunnen een grote impact hebben op het milieu.

Met zijn allen kunnen wij helpen om de balans tussen natuur en mens te herstellen, en de aarde, onszelf en volgende generaties een toekomst te bieden door te kiezen voor duurzaamheid. Natuur & Milieu zet zich op verschillende manieren in voor het versnellen van een duurzame samenleving:
- Scholen en huishoudens in Nederland helpen om eenvoudig te profiteren van schone energie en lagere energiekosten met zonnepanelen op het dak.
- 2 miljoen lekkere vleesvervangers uitdelen, om zo te laten zien dat alternatieven voor vlees niet alleen goed zijn voor dier en milieu, maar ook erg lekker zijn.
- De A15 omtoveren in een de snelweg van zon en wind, waar elektrische auto's rijden op stroom die duurzaam langs de snelweg is opgewekt

Natuur & Milieu

Zo werken wij met zijn allen aan een duurzame toekomst. Natuur& Milieu wil dat het voor u leuk, makkelijk en betaalbaar is om milieuvriendelijke keuzes te maken. Help ook mee om duurzame ontwikkelingen te versnellen zodat de elektrische auto een normaal onderdeel van ons straatbeeld wordt. U in elke supermarkt en in elk restaurant eerlijk, diervriendelijk en meer plantaardig voedsel kunt krijgen. En zodat elk huishouden, bedrijf en school voorzien is van schone stroom van windmolens en zonnepanelen.

Want een gezonde toekomst maken we samen. Voor onze kinderen en kleinkinderen.

Social Media