Visie

Met spotting spaar je kortingen (tot wel 100%) op aankopen bij aangesloten winkels. Deze kortingen laat je uitbetalen op je bankrekening. Daarbij worden goede doelen gesteund met 10% van het kortingsbedrag.

Spotting is een onderdeel van The Incentive Marketing Company B.V. (Thimac). Thimac houdt zich bezig met het ontwikkelen en exploiteren van spaar – en loyaliteitsprogramma’s, waarbij geldt dat ‘geven loont’ voor alle betrokkenen.

Het is onze ambitie om van spotting een platform te maken waarop duizenden winkels in allerlei branches aangesloten zijn. De omvang en bekendheid van het platform leidt ertoe dat winkeliers besparen op de marketingkosten, wat zich vertaalt naar (forse) korting voor de klant.

Spotting stelt zich tot doel om nieuwe, klantvriendelijke vormen van kortingsacties te ontwikkelen en aan te bieden via spotting.com. Naast de aantrekkelijke kortingen hebben deze kortingsacties een hoge ‘fun-factor’ voor de consument. We willen dat spotting voor de consument een platform wordt met een hoog interactief gehalte.

Spotting is:

  • lucratief voor consumenten
  • waardevol voor aangesloten winkels
  • investeren in goede doelen
  • fun!

Social Media